The Cage - Streetdance Battle

The Cage är en kultursatsning som Improve your Groove har startat. Det är ett hiphop jam. Tanken är att evenemanget ska återkomma varje år. Det går ut på att dansarna tävlar (battlar) i en bur av metallgaller som vi byggt upp tillsammans med ett schackbrädegolv och skön ljussättning. Intrycket ska vara industriell känsla med ruggade kanter.

Vi har hämtat inspirationen från Ultimate Fighting eventen och MMA-fajter. Det framgick för oss direkt hur tufft det skulle vara att göra så med streetdance. Så blev det. Första jamet är nu 28e november på Växhuset kl. 20-01. Internationella domare, DJ-performance, cage battles, prize money, rap, MEGA workshop och en skön atmosfär.

Det kommer bli fett!!!

En uppföljare till The Cage är planerad den 3 december. På CuLTUREN i Västerås kör vi då. Hoppas det blir lika fett som föregående år. 4 Battles, open floor, en riktig bur denna gång, merchandise section och café. Kom och dela med er och häng med oss och känn viben! Köp biljetter i dörren, endast cash! Annars finns det även förköp! 

Se evenemanget på facebook för mer detaljer. 

https://www.facebook.com/events/632229726949766  

 

The Cage 2015 - trailer för 2016